13 sep. 2012

Sängkläder och växter

Hej!

Nu har det införskaffats nya sängkläder!
H&M Home har riktigt fina sägkläder i linne som vi fallit pladask för. Tidigare har vi haft de brunbeiga och nu kände vi att det var dags för de grå. 
De är så fina och sköna att sova i. 

Annars kan det vara svårt tycker jag med sängkläder, gardiner och andra textilier i ett hem som inreds ganska så hårt och industriellt. Jag vill inte att det ska bli gulligt mitt i allt. 
Men tyg som linne är i sig ganska grovt och rejält och passar därför in väldigt bra.


En annan detalj som jag tycker är svårt är växter.  
Jag tycks aldrig hitta de optimala blommorna och växterna som passar in i det här hemmet.


Orkidéer som vi har nu känns egentligen lite för romantiska för vardagsrummet men eftersom de faktiskt hållit sig vi liv så får de stanna. 


Jag tar tacksamt emot tips på snygga blommor och växter som känns lite mer råa i stilen. 

Ha det fint!

3 kommentarer:

 1. Det finns en växt som kallas "Sophoran" och som jag såg på Josefins blogg: In My House för några dagar sedan. En riktigt snygg växt/blomma som nog skulle passa perfekt i er lägenhet:)

  Hoppas du gillar den!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ett riktigt bra tips! Jag har sett de tidigare och min mamma har en. De är riktigt snygga men problemet är att de är ganska så svårskötta och tappar lätt bladen om jag har förstått rätt. Men man kan ju alltid prova. Tack för hjälpen och ha en fin helg! Kram

   Radera
 2. Jag är såld på Myrsine, påminner om Myrten, men är mycket mer lättskött. Olivträd är också både lättskötta och snygga.//Sofia G.

  SvaraRadera