8 nov. 2010

Svampjakt

Jakt

Man riktigt se hur de överväger om det verkligen är en trattkantarell

Glädje!
Vi hittade till och med några gamla gula kantareller men de sparade vi inte.


Förra helgen gav vi oss ut på svampjakt med två kompisar. Jag är ju lite smått besatt av att hitta de smårackarna. Och oftast så lyckas vi inte. Så det är med stor stolthet och glädje jag kan berätta att vi faktiskt hittade trattkantareller! Men bara 2hg men man får vara glad för det lilla. Haha! Det är alltid så skönt att gå i skogen.
Jag kommer snart att lägga upp några bilder från husebybruk julmässa. Där var så fint! Jag rekomenderar er att åka dit. Den håller på t.o.m söndagen 14/11. Tjing!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad kul att jag hittade din blogg. Såg reportaget i Hus&Hem. Vilket underbart hem ni har! Fantastiskt, väldigt inspirerande. :)

  Vi bor ju i samma stad så jag blev så glad över alla tips på ställen där man kan köpa antika saker. Lägger till din blogg bland favoriterna direkt.

  Ha en fin dag!
  /Lotta

  SvaraRadera
 2. Så härligt det låter att vara ute i skogen sådär. Jag hinner aldrig det :( Borde ta med mig barnen ut någon helg... med risk för att det inte skulle bli så lugnt.

  Det blev tyvärr inte att jag kom på vip-kvällen #"%€&""# som vanligt kommer jag inte iväg när jag vill. Kommer GÄRNA på nästa. Måste jag skriva upp mig någonstans?

  Kram Jenny

  SvaraRadera