3 nov. 2010

Francise francise

Godmorgon!
Inte världens finaste bilder, men vädret och ljuset är så skumt. Men denna fina espressomaskin står nu i vårt kök. Designen är så fin och kommer passa kanon i vårt 50-tals kök. Jag får ta fler kort senare där ni får se hela köket.

Usch vilket väder vi har här! Det regnar och är mulet. Man försöker tänka positivt, men mörkret påverkar humöret en del. Man får ha roliga saker att se fram emot som nu till helgen tillexempel. Jag och Robert ska upp till torpet med två kompisar och sen åka till Husebybruk där de har julmarknad. SNART ÄR DET JUL!!!
3 kommentarer:

 1. Oh det ska bli sååå mysigt!! Julemys! Ses himma vi:) Kramy!!

  SvaraRadera
 2. Madde! Jaså surfar på arbetstid. haha! Ja jag längtar jätte mycket till fredag. Det ska bli sååå mysigt. Du känner inte av svampförgiftning? Vi har nog klarat oss. haha! Ses himma ve ja =)

  SvaraRadera
 3. Läcker espressomaskin! Själv dricker jag inte kaffe men jag har försökt övertala sambon som dricker kaffe att han ska börja dricka esspresso så vi kan ha en sån läckerbit på köksbänken istf den vanliga bryggaren. Men mina övertalningsförsök har varit utan resultat hittills :))

  Kram, Carina

  SvaraRadera