11 jan. 2010

Nostalgi

Hejhej!
Jag och Robert var på Väla antik och loppis och hittade en gammal låda med sjukhusutrustning till skyddsrum troligtvis från 50-talet. Alla gamla gasbindor och bomullsförpackningar var med riktig 50-tals design. Man blir så nostalgisk, trots att man inte växt upp under den tiden! Jag vet inte vad det är med mig. Haha!
De gjorde så mycket finare förpackningar förr, ingen plast och en massa krimskrams utan fina handmålade bilder och snygga typsnitt. Det var helt enkelt bättre förr =)


5 kommentarer:

 1. Åh vad roligt, jag som tar en bloggläsarpaus i mitt förpackningsdesignspluggande (oj, det blev ett långt ord!) Vad fint! Men handmålat är dte väl inte någonstans, eller?

  SvaraRadera
 2. Men Chatrin, jag menade ju inte bokstavligen att varje förpackning var handmålad =) Utan att själva prototypen eller orginalet var ju alltid det. Andy Warhol jobbade tillexempel med det först, att designa och måla affischer. Det är typiskt 50-60-tal. Lycka till med tentan i övermorgon förresten! Hoppas att det går bra, jag håller tummarna.

  SvaraRadera
 3. gud vad läckert!!!

  varma kramar elin

  SvaraRadera
 4. Wow! Det var ett tag sedan jag var här.Det får det allt bli ändring på! Kramar Susanne

  SvaraRadera