19 sep. 2009

Wow

Höll på o svimma när jag såg antalet kommentarer på förra inlägget!

Jag har inte haft tillgång till internet nu på två dagar så det blev en liten chock. Sen såg jag att Johanna skrivit om min blogg. Så super roligt och värmande med så många fina kommentarer.
TACK så mycket för alla fina ord och tack Johanna som tipsat om min blogg. Nu känns det ju extra roligt att skriva nya inlägg. Jag ska försöka att hinna med att kolla in alla era bloggar också. Det är alltid roligt med nytt. Jag ska lägga upp bilder sen på en ny skylt som Robert designat ihop.

Ha en riktigt go´helg!

8 kommentarer:

 1. Jaha...i målartagen ser jag...=)))
  Förstår att du blev glad över kommentarerna...Johanna har ju liksom EN HEL DEL läsare...så ett tips hos henne e GULD VÄRT...=)))
  Men de e ju så kuul att hitta nya bloggar...O din va ju så fiin....
  Ha nu en fortsatt trevlig helg...
  Kraamizar Git

  SvaraRadera
 2. Hej Sofie!
  Hittade hit via Johannas blogg och det är jag sååå glad för!
  Jag älskar den lite ruffiga industristilen som jag ser att du gillar också. Lägger till dig i min blogglista och ser fram emot att titta in till dig och följa era projekt!

  Önskar dig en härlig höstsöndag!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tack snälla, jag håller fortfarande på att lär mig hur jag använder kameran men kul är det!

  Haha, jo lite hemmablind blir man nog.:) Vi är från norra norrland egentligen och då blir skåne en sån enorm kontrast. Det var verkligen underbart vackert så jag hoppas att vi kan komma tillbaka dit nästa sommar.

  Ska bli spännande att få se mer bilder från ert hem, det är verkligen fint!

  Ha en fin vecka! Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ja jag hittade oxå hit vid Johannas blogg....Fantastiskt fint du har!! Roligt att se sina detaljer som är så charmiga!! Kram mp

  SvaraRadera
 5. Stavade lite fel! Meen jag menade att jag hittade in till dej via Johannas blogg. Sååå menade jag att det var roligt att se dina detaljer som är såå charmiga!! Ibland har man lite för bråttom!! Kram igen mp

  SvaraRadera
 6. Men så mycket läckert Lene har - ja du också!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 7. Wow kan man ju bara säga om din härliga blogg också! hittade hit via Johanna. Du ger verkligen en inspiration! Jätte tufft och stilig hem!
  återkommer..

  h.Isabella

  SvaraRadera