28 aug. 2010

grislampa



Denna fina grislampa hittade jag på en loppis vid torpet uppe i Småland. Endast 40 spänn gav jag för den! Otroligt! Det är ren och skär lycka!

26 aug. 2010

Hem & Hyra


Hej!

Äntligen är vår nya dator här och livet kan fortsätta som vanligt. Gud vad handikappad man är utan dator. Och inläggen här har ju tyvärr blivit lidande.

Nu i dagarna släpptes en ny Hem & Hyra tidning där jag, Robert och vår lägenhet var med. Ett enkelt och ganska litet reportage men vi är nöjda. Fotografen Adam Haglund som tog bilderna har gett mig alla kort han tog och de är riktigt fina. Så jag
kommer att visa de här snart, om jag bara kan hitta
de på den gamla datorn....
Nu är det bara några veckor tills vi ska vara med i Hus & hem! Längtar!




19 aug. 2010

Mac

Vill bara meddela att min vår dator har kraschat, så det är därför inläggen dröjer.
Idag ska det minsann inhandlas en i mac! Längtar!

12 aug. 2010

Kronborgsslott

När vi var i Helsingör så passade vi även på att gå en liten vandring på Kronborgslott.
Väldigt vackert!






























7 aug. 2010

Helsingör

Hej!
Vi har ju väldigt nära till Danmark härifrån, 20 minuter på färjan sen är man i Helsingör. Och även om avståndet är så litet så känns det verkligen skillnad. Matkulturen är annorlunda, mentaliteten och inte minst husen. De är så duktiga på att bevara huset som de är. Så där är fullt med korsvirkeshus och gamla lampor. Jag kan starkt rekomendera en tripp dit.








2 aug. 2010

Semester

Oj jisses!
Jag har varit så dålig på att lägga upp nya inlägg. Jag ber så mycket om ursäkt, men det har varit så mycket hela tiden. Jag har precis kommit hem från en vecka i Grekland. Underbart har det varit. Det kommer nog lite bilder från det senare.

Men här får ni lite bilder på vår nya skylt som vi köpt av Lene som har butik Sophie i Köpenhamn. Träskylten har hängt utanför ett skomakeri. Nu hänger den hemma hos oss på vår råspåntsvägg i hallen.

Hoppas att ni alla har en fin sommar och semester!
Hej!