7 nov. 2011

En paus


Jag har ett bra tag känt att jag inte riktigt lagt ner min själ i bloggen. Jag finner ingen riktig inspiration och fixar inte här hemma så mycket längre. Det finns inte så mycket mer man kan göra.

Så då är frågan, fortsätta eller inte fortsätta.... jag tänker att jag behöver finna lite inspiration och nya bloggar att inspireras av. Så kanske en liten paus vore bäst.
Tänka över lite vad jag vill få ut av bloggandet och vad jag vill att ni ska få ut utav min blogg.

Jag har svårt för att släppa den helt. Den har gett mig så mycket. Kontakt med underbara människor, fantastiskt uppmuntrande kommentarer om ett hem som för mig bara är mitt lilla hem. Mitt lilla hem som pga denna blogg kom med i en handfull tidningar.

Vi ses snart helt enkelt.


5 nov. 2011

Husebybruk

Nästa helg åker jag och Robert till Huseby bruks julmarknad och torpet. Det ska bli så mysigt! Kolla på hantverk, värma sig med glögg och se på när de gör polkagrisar.
Jag ska faktiskt fuska lite och lyssna på julmusik då! Det är ju mest nu man njuter av det sen blir det ju så stressigt och full rulle.
Ja det ska jag minsann!









3 nov. 2011

Halloween-mys

I förrgårkväll bjöd vi hem Roberts mamma och man på lite Halloween-kvällsmys. Det är det bästa med denna årstiden, att tända ljus och mysa med nära och kära. Mörkret har jag annars inte mycket till övers. Jag hade glömt hur tufft det var att ändra klockan en timme fram. Jag känner mig så otrygg i mörkret och man finner inte så mycket lust till att vara ute.
Men då får man bjuda hem folk och ha det gott inomhus istället.
Ha det så gott!