30 okt. 2011

Happy Halloween

Vad hittade ni på för något? Detta året blev det ingen maskerad för min del annars brukar jag tycka det är så roligt att klä ut mig. Men det får man göra nån annan gång.
Ni får ha en mysig söndag!

27 okt. 2011

Pumpafest

...var det verkligen på Tivoli i Köpenhamn. Massvis med pumpor låg överallt! Jag undrar hur många ton som har gått åt! Det var så fint och stämningsfullt. Vi drack vårt första glas glögg och fullkomligen njööööt. Så gott!
Jag älskar Tivoli! Där är en sån mysig stämning och allt känns så genuint på nåt vis. Det är mer ett gammeldags tivoli till skillnad från t.ex. Liseberg.
Åk dit vettja! I början på november har de ryskt jultema. Låter fint!






Hejhej!

22 okt. 2011

Christiania


Ja Christiania var speciellt. Min tro var att det skulle vara ett hippieliknande ställe med en massa konst men det var mest slitet med en massa snubbar med mjukisbrallor, nedstoppad t-shirt , rakad skalle och kamphund. Men det har nog varit fin en gång i tiden och en livlig plats. Det var skönt att ha sett det för det är väl ständig diskussion om det ska evakueras eller ej.
Trevlig helg till er alla!






17 okt. 2011

Köpenhamn


Heeej!
Underbara Köpenhamn! Jag skulle absolut kunna tänka mig bo där.
Vi drack öl och åt lunch i ett soligt Nyhavn, fikade på mysiga fik, strosade i solen på gator vi aldrig gått på förut, gick på ett Halloween-pyntat Tivoli och drack årets första glögg(!), var kulturella och gick på Glyptoteket, besökte Christiania för första gången, och bara njöt av att vara lediga. Vi har haft sån tur med vädret, det kändes nästan som vår!

P.s det spökade inte på hotellet =)


Nyhavn



Roberts lunch


Alla hängde i solen. Det gäller att passa på.


Liten loppis

Vårt hotell

13 okt. 2011

För 1 år sedan....

...var jag och Robert i Stockholm. Ett höstigt och ganska kallt Stockholm. I helgen blir det istället Köpenhamn. Vi ska bo i ett gammalt sjömanshotell i Nyhavn. De kanske spökar!!
Jag får återkomma med det svaret men en sak är säkert; det ska bli riktigt mysigt!



Lägenheten i Gamla stan som vi övernattade i.
Den skulle man inte tacka nej till!



10 okt. 2011

Industriellt

Det märks att det industriella börjar bli lite "inne" numera. Allt fler butiker börjar sälja inslag av industriellt och folk börjar tänka lite mer metall, rost och rått istället för vitt, vitt, vitt. Även om det också är fint så tycker jag att det är lite roligt att man för en gångsskull varit lite före med stil. Det händer inte ofta annars =).

Bland annat på mitt jobb har de här fina produkterna kommit in. Jag är inte mycket för massproducerat men de är fina ändå och riktigt råa. Skynda och köp på Granit!!



7 okt. 2011

Tävling


Sandra med bloggen Vintage House firar 5 år och har en utlottning i samband med det.

Jättefina vinster!

Pågår till den 20/10. Klicka på bloggnamnet för att komma dit.

Trevlig helg alla!

5 okt. 2011

Nya kuddar




Det var dags för en liten förändring i soffan så vi införskaffade två nya kuddar. Sandra med bloggen Vintage house hade en liten försäljning på en separat blogg (vintage garage) men som nu upphört. Men jag hade tur! Hon hade kuddfodralen kvar och var så snäll och skickade de till mig. Det är gamla militärkuddar med fina metallknappar och ett litet tryck som tyvärr inte syns så värst mycket men det kan kvitta. Jag är supernöjd!