27 feb. 2011

Armeringsnät

Haaaaj po di! ( som vi säger i Skåne)





I vårt kök har vi en praktisk lösning till alla kastruller och stekjärn som dräller omkring. Vi har använt ett armeringsnät och satt upp på väggen. Krokarna är släta armeringsjärn som Robert har böjt till som stora S. Bockade obehandlande stålplattor som vi låtit ligga och rosta utomhus håller fast nätet. De har vi beställt av en byggnadssmed på Roberts jobb.
Så där ja!


25 feb. 2011

Mysig helg på er alla


Jisses vad tiden rusar iväg! Snart är februari slut!
Och snart är det VÅR!!!




23 feb. 2011

Blomsterbilder

Tjena!
De här fina blomsterbilderna hittade jag på ett litet bokantikvariat här i Helsingborg. Så fina! Nu är jag på jakt efter bilder på fiskar! Vill så gärna hitta! Hojta gärna till om någon vill sälja eller har tips.
Fortsatt trevlig vecka!


21 feb. 2011

Tulpaner

Hehehehej!
Massor med vackra tulpaner fick jag på min födelsedag! Så vårigt på något vis. Och det soliga vädret gör ju inte det värre =)




18 feb. 2011

Köpenhamnsgrön



Som sagt så kom söta Lene till Helsingborg i onsdags. Hon var så snäll som burit på skylten hela vägen från Köpenhamn. Vi vet inte var vi ska ha den men den var så fin så vi slog till. Ibland så tänker man inte riktigt igenom allt innan. Robert säger att skylten har så fin Köpenhamnsgrön färg, han är så gó. Det stämmer säkert men det låter så gulligt.

Imorgon fyller man år....Oj oj oj. Det är knappt roligt längre. 26 jordsnurrar, suck. Vart tog tiden vägen?! Så ikväll ska det handlas och fixas.
MYSIG HELG PÅ ER ALLA FINA!!

16 feb. 2011

Klaffstolar

Tjing!



De här snygga klaffstolarna hittade jag på Magasin 36 i Höganäs. Jag funderar på att slå till. När man har folk hemma så är det alltid bra med extra stolar. Och de här tar dessutom inte så mycket plats, jag är så trött på Ikeas. Idag träffade jag goa Lene från butik sophie, en finfin skylt är nu här hemma. Men det får bli bild en annan dag för nu är det alldeles mörkt. Mysig kväll på er!

12 feb. 2011

Prag igen

Tjena alla helgfirare =)
Jag får väl spinna vidare med Prag ämnet. Man börjar ju nästan redan bli nostalgisk. Där fanns så många fina hus och byggnader. Råa snygga väggar och gamla skyltar här och var. Man blev helt bortskämd! Många kort togs kan jag säga. Här ser ni några av de:






Vilken väggmålning!

MYSIG HELG PÅ ER!!
Själv så har man korkat upp en kall öl, är det helg så är det ;)

10 feb. 2011

Frankrike

När jag blir rik (yeah right!) så ska jag skaffa ett sommarhus i Franrike och ha det så här fint. Där ska finnas en stor trädgård med en massa olivträd mest för att de är så satans fina och aldrig överlever i vår lägenhet. Där ska också finnas fikonträd och persikoträd som man bara kan gå och plocka av hela dagarna långa. Vi ska ha franska grannar som på kvällarna kommer över och sitter och pladdrar sent in på natten, fast det blir aldrig riktigt mörkt utan daggen lägger sig över gräset så att man får ta på sig en tunika. Vi kan inte ett ord franska men vi får lära oss. De bjuder på deras gårdsvin och vi sitter och blir salongade (småfulla på skånska).

Det ska inte mycket till för att göra mig glad...eller....?



9 feb. 2011

Toksnygg

Den här väggen är så snygg så att det nästan gör ont! Man blir så sugen på hus ibland, såna här väggar finns inte i lägenheter...suck....

Foto: white dress with black dots

Denna sidan kan jag snöra in på i timtals. Jag är så avundsjuk på alla fina bilder och man finner sån inspiration.

Titta in!








7 feb. 2011

Tidning

Hej!
Vi var inte på shoppinghumör i Prag men hittade ett fint bokantikvariat där denna gamla tidningen fanns. Den är från Frankrike 1924. Man blir helt nostalgisk när man bläddrar i den trots att man inte levde då. Ibland är man lite skum....=)





5 feb. 2011

Vackra Prag

Heeeeej!!
Nu är vi hemma efter 5 dagar i en underbart vacker stad med tusentals fina byggnader, gamla kyrkor och farligt god och billig öl!