28 okt. 2010

handduk

Tjeeena!
H&M home har en hel del fina textilier. Som denna kökshandduk som min pappa köpte till mig när han var upp i deras butik i Stockholm. Vi har två set sängkläder därifrån också varav en är i grovt linne och den andra med text. Kolla in på deras hemsida vettja!









23 okt. 2010

Påse

Hej alla!
Hoppas att ni har en mysig helg. Själv ska man iväg och jobba tre timmar sen blir det konsert ikväll med Johnossi. Och på mitt jobb kan man bland annat köpa denna fina tvättsäck. Superfin i badrummet. Kolla in på hemsidan om du vill www.granit.com. Ha det så bra! Kramar!



20 okt. 2010

Skylt

Jag har ju glömt att lägga upp bilder på en ny skylt som vi köpt av Lene på www.butiksophie.dk. Vi är lite osäkra på var vi ska ha den så den får sitta på mediaskåpet sålänge. Hej!!


18 okt. 2010

Bakar

Tjoohoo!
Idag har jag bakat bröd för fullt! Varannan måndag är jag ledig och då blir det ofta hemmafix. Så två Rofans bröd och pumpafröbullar är resultatet. Ska bli mumsigt till en god tomatsoppa!



17 okt. 2010

Söndag

Heeej!
Vilken fin söndag! Underbart väder här i Skåneland.
Idag har jag och släkten varit uppe på Kullaberg och vandrat och haft picknick. Sen blev det till att slappa för hela slanten. Imorgon är jag ledig och då blir det nog lite bakning (man får ju ha valuta för pengarna,när det gäller Kitchen aid maskinen...) Har ni haft en bra söndag?
Kram på er!





Foto: Adam Haglund Apelöga www.apeloga.se


15 okt. 2010

Arkivbox

Heeeej!
För ett tag sedan var jag och min kompis Chatrin på en loppis inte långt från mig (Stattena). De har öppet på dagarna och lokalen rymmer massvis med saker. En del skit men också en del fynd. Denna gång hittade jag en gammal arkivbox, vilket är lite roligt eftersom jag jobbar på Granit och säljer nya sådana. Ha en riktigt mysig dricka-te-mysa-in-sig-i-en-filt-i-soffan-helg. Kram!
Ni ser, myyyyycket grejor!

Chatrin velar om ett par, enligt mig, jätte fina skor.

Han var där i ett rum helt plötsligt. En riktig bjässe!


Mitt fynd. På flikarna stod det redan saker, som tex Thores avdelning, Evas avdelning. Gulligt!

13 okt. 2010

Lägenheten

Nu när vi var uppe i Stockholm bodde vi en sjukt fin lägenhet mitt i Gamla stan!
Det vore en dröm att få bo där. Den ägs utav ett företag som så många andra lägenheter i stan. De flesta guldlägena ägs utav företag. Jag och Robert satt många stunder och spånade på hur vi hade gjort om och inrett lägenheten ifall den vore vår. Det var en liten tvåa men precis lagom.
Man kan ju alltid drömma!

Detta är lägenheten sett utifrån, de två översta fönsterna är lägenheten.

Den superfina kakelugnen i vardagsrummet. Vill ha!


Fina breda plankor

Litet enkelt 50-tals kök

Vardagsrummet sett från hallen/matrummet



12 okt. 2010

Stockholm




Underbara Stockholm och underbara gamla stan. En weekend är så mysig och enkel. Att bara gå och strosa och mysa. Vi gick på nationalmuseet, fikade, shoppade och besökte de flesta stadsdelarna oftast gående. Så mysigt när hösten närmar sig.

Tack för alla fina kommentarer om reportaget! Det värmer!
Kram

7 okt. 2010

Reportaget






Detta blir väldigt stressigt gjort men jag vill så gärna lägga upp några snabba foton på reportaget. Bilderna är inte de bästa, men men. Och dessutom lägger de sig inte i rätt ordning och jag har intehelt lärt mig Mac än så jag kan inte flytta de heller :) Men nu bär det av till Stockholm! Ha en trevligt helg allihopa! KRAM!

5 okt. 2010

Hus och Hem

Nu är vi med i det senaste numret av Hus&Hem!! Jag lägger snart upp bilder!