26 okt. 2009

Hej allihopa!
Här är lite bilder på våra loppisfynd från Småland som vi gjorde förra helgen. Jag älskar att fynda! =)


En användbar kaffeburk

Allt detta för 200 spänn!

Silverbesticken blev vi mest nöjda med, 30 spänn!

















19 okt. 2009

Höstmys uppe i torpet

Nu är jag utvilad och fit for fight!
Åh vad jag behövde en helg uppe i torpet!
Vi har haft det så mysigt. Långa skogspromenader (inga kantareller! suck...), goda middagar och en hel del loppisfyndande.
Hoppas att även ni har haft en bra helg. Jag ska snart lägga upp bilder på fynden =)


Näe jag bara måste tilläga min kamp med kantarellerna! Jag har letat och letat och letat. Jag har pluggat om de och till och med köpt en bok. Men inte fasiken kan jag hitta detta guld! Är det någon som har tips så är jag evigt tacksam!












Skogstrollet!






Inte torpet där vi bodde, men så himla vackert

Denna säng har stått där i flera år nu, snart tar jag hem den!




Utvilad

Hej!

Då var det måndag igen.... Men vilken mysig helg jag har haft med R i Småland. Vi har gått långa skogspromenader (hittade inga kantareller!!!), lagat god mat och fyndat på loppisar.

En kvinnade hade loppis i sitt garage, men skulle nu stänga ner över vintern så hon reade ut det mesta för upp till 50%! Gissa om våra ögon stod rätt ut när vi gick omkring där.

Vi hittade en massa fynd. En gammal trälåda, en rostig oljelampa, en stor sax, en oljekanna och en tidig julklapp! Men bäst av allt var en samling gamla silverbestick som vi bara betalade 30 spänn för!! Man kan minsann fynda i de smålänska skogarna! =)

Hoppas ni får en bra vecka!



5 okt. 2009

Liten kanna






En liten kanna som vi hittat i ett gammalt garage. Trevlig helg!

Skänk






Vår skänk i köket har fått en liten tillpiffning. Gamla beslag istället för träknoppar. Tänk vad en sån enkel sak kan förändra så mycket. Tyvärr så har jag ingen före bild...

tippen

Hej alla!
Robert har hittat en gammal träskylt på tippen! Hur kan folk slänga så fina saker! Man får hålla ögonen öppna när man är där, vi har hittat en del fynd.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!




Galgar,galgar,galgar










Vi har hittat gamla galgar i mängder! De är så fina tycker jag. Vi använder de bland annat som dekoration på hängare. De är snygga som de är men även med nån tunn blus hängandes på eller en sjal.








3 okt. 2009

Finbesök

Hej alla!

Ja då har man haft finbesök av Johanna Flyckt (vintage) och Mari Eriksson. Vilken rolig dag det var med massor av skratt och tips. De tog jätte fina bilder på lägenheten så vi verkligen längtar tills vi får de skickade till oss. Sen får vi se om där är någon tidning som nappar, men det kan ta tid eller rent av inte bli av. Vem vet, men oavsett vilket så var det en riktigt rolig upplevelse. Och vilka goa tjejer, så snälla och naturliga. Det är så roligt med likasinnade människor som delar samma intresse.